Total de visualitzacions de pàgina:

7 d’abr. 2010

La primera vegada tenia 6 anys...


Del 12 al 15 d’abril: Barcelona
Presentació del llibre: “La primera vegada tenia 6 anys” de Isabelle Audry, a Barcelona


Audry actual presidenta l’Associació Internacional de Víctimes del Incest (AIVI), explica en aquest llibre de la rserie “Testimonis”, la seva pròpia experiencia personal. El testimoni cru i directe d’una dona víctima d’incest i d’abusos del seu propi pare. La lluita personal i superació l’ha portat a convertir-se en la presidenta de l’Associació Internacional de Víctimes del Incest a França.

Víctima i supervivent d’un incest, va fundar l’any 2000 l’Associació Internacional de Víctimes del Incest (AIVI), una associació sense afany de lucre, animada al seu torn per un grup de dones franceses, canadencs i belgues víctimes també com ella.
La seva voluntat és unir, ajudar i portar els testimonis dels que han patit incest i l’han vençut, però també d’aquells que tenen en els seus peus el plom del silenci.
Ha aconseguit a través de AIVI que la legislació francesa iguali les penes per incest i violació. L’incest estava menys penat
Edita aquest llibre ROCA EDITORIAL. [Consultar Llibre]
Isabelle Audry presentarà el llibre a Barcelona, des del 12 al 15 d’abril.
L’ADPC (Associació de Dones Periodistes de Catlaunya) ha organitzat el dijous 15, al migdia un dinar forum al Col.legi de Periodistes. Cal confirmar assistència trucant per telèfon (ADPC- 93 4121111 ) o escrivint per mail a l’ADPC
[+info a Món Comunicació]

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...