Total de visualitzacions de pàgina:

26 d’oct. 2009

27.10.09 12h, ICD. CAC i CPC: Acte: Institucions i periodistes per millorar el tractament mediàtic de les dones

ICD, http://http://www.gencat.cat/icdones, 26.10.2009

Els companys i companyes de la XIDPIC.CAT estem convidats a l’acte de presentació del projecte Gènere i mitjans de comunicació. Eines per visualitzar les aportacions de les Dones.

L’acte tindrà lloc el dimarts 27 d’octubre, a les dotze del migdia, a la sala d’actes de l’Institut Català de les Dones.Aquest projecte està impulsat per l'ICD, el CAC i el CPC.

L'ADPC i la XIDPIC.CAT hi estan convidadades a participar-hi tot fent les valoracions del desenvolupament del projecte.

A contimuació s adjuntem la convocatòria de premsa:


Institucions i periodistes inicien un procés de treball conjunt per a la millora del tractament mediàtic de les dones
L'objectiu és elaborar materials pràctics de formació que ajudin als i les professionals dels mitjans de comunicació a avançar en aquest tema
L’Institut Català de les Dones, òrgan adscrit al departament d’Acció social i Ciutadania, el Consell de l’Audiovisual de Catalunya i el Col·legi de Periodistes de Catalunya presenten l’inici d’un procés de treball conjunt amb periodistes per realitzar una formació per a professionals dels mitjans de comunicació en matèria de gènere.

L’objectiu del projecte és la millora dels espais de comunicació social a través de la inclusió de la perspectiva de gènere i de les dones en els continguts mediàtics.

L’acte serà presidit per la presidenta de l’Institut Català de les Dones, Marta Selva, el president del Consell de l’Audiovisual de Catalunya, Ramon Font, i el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Carles Rius. Posteriorment tindrà lloc una conferència de la filòloga Eulàlia Lledó sobre “La representació de les dones als mitjans de comunicació”.

El projecte “Gènere i mitjans de comunicació. Eines per visualitzar les aportacions de les dones” consisteix en la realització d’un seguit de tallers de treball entre periodistes de diversos mitjans de comunicació d’arreu de Catalunya –públics i privats, de ràdio, premsa, televisió i internet- d’on sorgiran materials pràctics de formació que ajudin a avançar en aquest tema.


Acte
La presidenta de l'Institut Català de les Dones, Marta Selva; el president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya, Ramon Font i el degà del Col·legi de Periodistes de Catalunya, Josep Carles Rius, presentaran el projecte "Gènere i mitjans de comunicació. Eines per visualitzar les aportacions de les Dones"
Dia
Dimarts, 27 d'Octubre de 2009
Hora
12:00 h
Adreça
Seu de l'Institut Català de les Dones (Pl. Pere Coromines 1)
Municipi
Barcelona (El Barcelonès)

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...