Total de visualitzacions de pàgina:

23 d’oct. 2009

Ja es poden enviar vídeos per al concurs de clipmetratges

Dones participeu, ja es poden enviar vídeos a la web del concurs: "El teu punt de vista pot canviar el món"
Mans Unides ha posat en marxa el concurs de clipmetratges: El teu punt de vista pot canviar el món sobre Pobresa, Fam i Medi ambient, en el qual ja es pot participar enviant vídeos d’un minut a la web que tractin de qualsevol d’aquests tres temes Consultar condicions a: http://www.concursvideomansunides.org/.

Aquest està obert a la participació de persones individuals, col·lectius i associacions. Sobre tot es vol estimular la perspectiva de gènere en els vídeos que es presentin. Cal tenir en compte que a tot el món majoritàriament són les dones les protagonistes d’històries de marginació i pobresa. Aquest concurs també pot ser una bona oportunitat de fer sentir un cop més la seva veu.
[+info a Mans Unides.] Aquest concurs de clipmetratges s’emmarcà dins la campanya de sensibilització per impulsar el compliment dels Objectius de Desenvolupament del Mil·lenni (OMD), pel que fa al punt de pobresa (OMD nº 1) en el qual es demana l’eradicació de la fam al món, i al de Medi ambient (OMD nº7) que exigeix la presa de mesures per lluitar contra el canvi climàtic.

Un dels objectius principals d’aquest concurs és la sensibilització de la ciutadania més jove, i per això el concurs ha obert, per primera vegada, una categoria específica per als Centres Educatius i el seu alumnat. Estudiants de tot tipus poden participar individualment o a través dels centres escolars amb l’orientació del professorat que vulgui estimular-los a gravar un vídeo sobre aquesta temàtica. Veure Bases centres escolars: http://www.concursvideomansunides.org/participants.php?t=2&seccio=8


Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...