Total de visualitzacions de pàgina:

12 d’ag. 2009

Una voluntària lleidetana deportada d'Israel

Per Moviments.cat, http://www.moviments.cat, 11.08.2009

Natàlia G. T. de l'entitat cultural lleidetana: ISISH (Iniciativa Solidària Internacional de Suport Humanitari), membre de la Xarxa d’Enllaç amb Palestina., volà cap a Tel Aviv el passat dia 3 d’agost per coordinar l’arribada d’un grup de nens palestins que havien participat en unes activitats organitzades per ISISH a Lleida i altres indrets del territori català. En arribar a l’aeroport va ser tancada en un calabós durant tota la nit, al dia següent va ser interrogada durant hores i sense donar cap més explicació que la de “seguretat nacional”, que sembla justificar totes les vulneracions de drets individuals, va ser deportada en el primer vol de tornada a Madrid; ho explica aquesta entitat en un comunicat.

Els fets coincideixen amb la marxa cap a Palestina d'un grup de musics catalans per tocar en diferents espais públics i privats i compartir la seva experiència amb músics palestins.

Més info: palestina.cat

Enllaços a d'altres mitjans de comunicació a Moviments.cat*

Pots col·laborar amb moviments.cat pujant els continguts a la pàgina web (ara està desactualitzada) o d'altres maneres; si t'agradaria posa't en contacte.

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...