Total de visualitzacions de pàgina:

11 d’ag. 2009

Inauguració Oficial Plaça de les Dones del 36

Inauguració Oficial Plaça de les Dones del 36

Per Conxa Garcia, Ones de Dones-Ràdio Gràcia, 27.07.2009


Us comuniquem l'acte d'inauguració oficial de la Plaça de les Dones del 36.

Es farà el dimarts 18 d'agost a les 19'00 hores, a la Plaça de les Dones del 36. Situada al carrer Santa Àgata amb Torrent de l'Olla (Metro línia 3, entre les parades de Fontana i Lesseps).

Volem fer un homenatge a totes aquestes dones que ens han deixat el seu mestratge i de les quals ens considerem hereves.

A l'acte hi haurà parlaments per part de representants dels grups de dones gracienques que van endegar aquesta iniciativa que ara es fa realitat i de la Consellera de Dones del Districte (el Consell va fer seva la iniciativa i l'ha recolçada).Es farà la presentació de la placa explicativa del nom de la plaça. Hi haurà l'actuació de la Fina R. Palau, cantautora gracienca i l'Assumpció Forcada, de la contacontes Cristina Salvador León, que ens explicarà el conte de la Nunila, la Cenicienta que no quería comer perdices, i els Tabalers de Kabum clouran l'acte. Hi haurà berenar de fruita fresca (meló i síndria) per refrescar-se.

L'acte d'inauguració es fa dins de la Festa Major de Gràcia, tres anys després d'haver fet una inauguració simbòlica per part dels grups de dones que vam presentar la iniciativa de donar-li aquest nom a l'espai de nova creació que sorgia al barri.

També pretenem que a partir d'ara per a cada Festa Major les dones fem algun acte o actuació... en aquesta plaça.

Gràcies per tot.

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...