Total de visualitzacions de pàgina:

5 d’ag. 2009

La Junta Birmana condena a la carcel a Suu Kyi


Suu Kyi es una margarita que la Junta pretende deshojar

por Concha Pinós- Birmania por la Paz

Des de que el passat 14 de maig la Junta Militar Birmana trasllat a Daw Suu Kyi a la Presó d'Insein, des de que un " presumpte nedador" va creuar el llac sabiamos que la Junta habia iniciat amb Suu Kyi un procés d'esfullar la margarida fins al final.
Than Shwe dictador- militar, mentre supira, medita i es pregunta amb quiene firmarà els proximos convenis de gas o que modelo economico li convé més Xina, Índia, Corea? . Suu Kyi es podreix a la presó.

Ja sabem que en l'amor i en la politica donar-se un sí és de vegades complicat. El sí de la condemna està garantit, però esfullant la margarida tenen tambien més joc mediàtic fins i tot l'eleccions. La participació politica de Daw Suu en les proximas eleccions del 2010 està expressament prohibida i la Junta ja ha posat més margarides a esfullar: els 29 lideris de la NLD que va detenir ahir, les matances contra les ètnies, la misèria absoluta dels birmans dins i fora de les seves fronteres. I qui pot garantir que no preparán un altre descabezamiento de margarides... [Segueix a Birmania per la pau]

[+info a moncomunicació]

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...