Total de visualitzacions de pàgina:

20 de nov. 2008

Reunió de Gènere i Comunicació: ECREA, ADPC,XIDPIC:CAT

Entre l'organització d'ECREA, l'ADPC i la XIDPIC:CAT hem cregut interessant fer una

reunió el dijous 27 a les 19h 30m a la Sala B del Col·legi de Periodistes de Catalunya, entre les acadèmiques de l'ADP i la Xarxa i les acadèmiques que formen part de la recent creada Women's Network. Aquesta reunió està explicitada en aquest link i també en el programa de ma:

http://www.ecrea2008barcelona.org/guide/content.asp?id_info=16

"Gender and communication 27/11/2008 19:00 h. "B" Room, Col·legi de Periodistes de Catalunya

The International Women's Journalist Network on Gender and Communication is hosting a meeting for anyone interested in learning about the network, in the hope to build synergies with ECREA's Women's Network and Gender Section. "

Servirà per fer coneixences i cercar futures sinergies amb la secció de gènere (que hi té molt de pes ) i la xarxa de dones de l'associació, que és de recent creació.

Les impulsores de la iniciativa han estat les companyes i periodistes:

Patricia Estevez, Coordinadora General de la Conferència

i Nùria Simelio, profesora de la UAB i Chair de la Women's Network
------------------------------------------------------------------

Programa d'ECREA: http://www.ecrea2008barcelona.org/guide/home.asp
Inscripció per a l'acreditació de Premsa: http://www.ecrea2008barcelona.org/eng/press.asp


La Conferència Europea de Comunicació ECREA Barcelona 2008

Del 25 al 28 de novembre, Barcelona es convertirà en un fòrum internacional de debat sobre comunicació. 900 investigadors, procedents de 40 països participaran a la capital catalana en el marc de la Conferència Europea de Comunicació ECREA Barcelona 2008. Impulsada per la Facultat de Ciències de la Comunicació (UAB), l'Institut de la Comunicació (InCom-UAB) i la Fundació UAB (FUAB), és un encàrrec de l'European Communication Research and Education Association (ECREA) i compta amb el suport del Gobern d' Espanya, la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona i el Consell Social de la UAB.

L'esdeveniment té com a tema les "Polítiques de comunicació i cultura a Europa" i és la segona conferència d'abast internacional promoguda per ECREA, la principal associació europea d'investigadors en comunicació.

ECREA està organitzada en 15 seccions temàtiques, entre elles la Secció de Gender and communication i 2 xarxes (inclosa la Women's Network).

Atenció!!!: excepte inauguració i cloenda que hi haurà traducció, la resta de les 121 sessions son íntegrament en anglès sense traducció.

ENTREVISTES:
Hi ha forces dones que tracten temes de mitjans de de comunicació i gènere. Val la pena entrevistar-les!! i la majoria d'elles parlen en castellà.

Ens hi trobem i /o en fem difusió!!!!

Coordinació XIDPIC.CAT
ADPC
ECREA- Women's Network

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...