Total de visualitzacions de pàgina:

16 de set. 2008

Tractament informatiu de gènere i conflicte en països de la Mediterrània

http://www.comunicacio21.com/
Notícies Comunicació 21
L'IEMed estudia com tractar informativament les qüestions de
gènere i conflicte en zones de la Mediterrània.


L’Institut Europeu de la Mediterrània (IEMed) ha organitzat una trobada per elaborar una ponència i recomanacions sobre el gènere i el tractament informatiu dels països en conflicte a la Mediterrània.

La reunió va començar ahir i acaba avui amb l’assistència de periodistes de la Xarxa Mediterrània d’Informació i Comunicació de Gènere, periodistes de zones en conflicte a la Mediterrània, i amb responsables de comunicació i gènere de diverses ONG i associacions de Catalunya. Aquesta trobada ha estat organitzada per la Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores de Catalunya (XIDPIC.CAT) i l’Oficina per la Pau i els Drets Humans de la Generalitat de Catalunya, amb l’IEMed.

La taula rodona d’ahir va ser protagonitzada per les tres convidades de la trobada: la periodista Marian Galindo, que ha treballat durant més de 12 anys a la Televisió i Ràdio Nacional de Síria; la prestigiosa periodista palestina, Kawther Salam i activista en defensa dels drets humans exiliada a Àustria des de 2004; i l'abogada jordana, Haifa Haidar, responsable del centre d’atenció a dones maltractades a Ammán (Jordània).

Els resultats d’aquestes ponències que se celebren a Barcelona es presentaran a les III Jornades de Periodistes i Comunicadores de Marràqueix, els pròxims 23 i 24 d’octubre.

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...