Total de visualitzacions de pàgina:

8 d’abr. 2009

Roda de Premsa F. Maria-Mercè Marçal: CD en homenatge

Des de la Fundació Maria-Mercè Marçal ens demanen la nostra assistència i difusió a la Roda de Premsa del dia 15 d'aquest mes d'abril a les 11h a l' SGAE, on es presentarà el CD 'Maria-Mercè Marçal. Catorze poemes, catorze cançons'. Aquest CD és un homenatge a l'escriptora i poeta catalana feminista en el desè aniversari de la seva mort.
Per concertar entrevistes podem trucar a la responsable de premsa de la Fundació: Montse Barderi (665520098)
----------------------------------------------------------------


LOGO 13-11-06 petit

RODA DE PREMSA

Presentació del disc Maria-Mercè Marçal. Catorze poemes, catorze cançons que es repartirà gratuïtament per la diada de Sant Jordi

Coincidint amb el desè aniversari de la mort de la poeta Maria-Mercè Marçal, la fundació que du el seu nom ha editat un CD que inclou 14 poemes de Marçal, musicats i interpretats per cantants de renom de diferents estils i generacions. Són Toti Soler, Jabier Muguruza, Maria del Mar Bonet, Gerard Quintana, Marina Rossell, Guillermina Motta, Lídia Pujol, Txiki Berraondo i Anna Subirana, Teresa Rebull, Túrnez i Sesé, Sílvia Pérez Cruz, Marga Bufí, Mercè Serramalera i Maria Cinta. La portada del disc és de Perejaume.

Dia i hora: Dimecres, 15 d’abril a les 11 h.

Lloc: Club Social de la SGAE (passeig de Colom, 6, Barcelona)

Hi assistiran: Diferents artistes que han participat en el treball, el director artístic del disc, Enric Hernàez, i la coordinadora del projecte, Heura Marçal, filla de la poeta i presidenta de la Fundació Maria-Mercè Marçal

Durant la roda de premsa s’explicarà com s’ha portat a terme el projecte, parlaran els diversos cantants i hi haurà una mostra del disc amb música en viu. A l’acte també es regalarà el disc i és farà lliurament del dossier de premsa complert a tots els mitjans que hi assisteixin.

Agrairíem confirmació d’assistència trucant a Montse Barderi (665520098) o contestant a mbarderi@drac.com

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...