Total de visualitzacions de pàgina:

15 de set. 2009

21.09.09 Xerrada-Debat NOVES MASCULINITATS a ACISI. Organitzen: ACISI i XIDPIC.CAT


Per Comissió de Coordinació de la XIDPIC.CAT-XIPVG, Barcelona, 15.09.2009


Xerrada-Debat NOVES MASCULINITATS a càrrec de Julio Cesar González Pagès

21 de setembre a les 7h de la tarda als locals d' ACISI, c/ Aragó 281, 2n.2a


Hola a tots i a totes,

Com ja sabeu el 10 d'agost vàrem trobar-nos a la Bonnemaison, companyes de la Xarxa, i companys d'AHIGE per conèixer a Julio Cesar Gonzalez Pagès i la Red Iberoamaericana de Nuevas Masculinidades, que ell coordina.

En aquesta ocasió, en motiu d'una nova estada seva a Catalunya, l' Associació ACISI http://acisiweb.no-ip.org/ i la XIDPIC.CAT organitzem una Xerrada -Debat a la seu d'ACISI a càrrec de Julio César González Pagés.Ell és doctor de Ciències Històriques a la Universitat de l'Havana i una de les veus més importants en el tema de 'Les Noves Masculinitats': Red Iberoamericana de Masculinidades http://www.redmasculinidades.com/

Entre els convidats hi haurà Bernat Escudero de l'associació catalana d' Homes Igualitaris AHIGE Catalunya http://www.ahige.org/

Des de la Comissió de Coordinació de la XIDPIC.CAT us recomanem moltíssim aquest acte i us preguem que en feu la màxima disfussió.

Totes aquelles companyes i companys de premsa, ràdio i tv que vulgueu concertar una entrevista amb ell podeu contactar directament amb la nostra companya Montse Garcia d'ACISI. Julio César González Pagés serà a Barcelona fins a finals de setembre.

Comissió de Coordinació de la XIDPIC.CAT-XIPVG


Fernanda Zanuzzi & Carme FreixaCoordinadores de laXIDPIC.CAT-RIPCVG



Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...