Total de visualitzacions de pàgina:

12 de jul. 2009

Una nova causa que "justifica" la violència que s'exerceix contra les dones.

I és que com diu la dita popular "el que no es consola és perquè no vol". I pel que sembla això és el que ha hagut de passar-li a Juan Coullaut-Varela Jáuregui. Aquest home va ser convocat pel Partit Popular a la Comissió Mixta Congrés-Senat per a l'estudi del problema de les drogues com a psiquiatre, però l'esmentat va preferir parlar d'altres coses i no va haver d'afirmar millor idea que una de les causes de la violència de gènere és la menstruació (www.elpais.com)

I l'home es va quedar tan de gust que per a alguna cosa era en Seu Parlamentària i amb Parlamentàries i parlamentaris de tots els signes polítics que, pel que sembla es van quedar atònits amb la seva explicació sobre un tema que no era el que havia motivat la seva presència a l'esmentada seu.

I és que sembla que existeixen personatges que necessiten excloure qualsevol possibilitat de culpa dels homes assassins de dones en nom de continuar culpabilitzant les dones víctimes de la seva pròpia situació de dones agredides i maltractades.

No és, desgraciadament, l'únic cas conegut ja que hem de recordar les paraules d'un dels de faldilles llargues i negres de València que al full parroquial va arribar a dir que la culpa del terrorisme masclista la teníem les dones per tenir una llengua que provocava els homes. Cal fastiguejar-se amb els de faldilles llargues i negres que mai no van demanar perdó per aquestes paraules d'un dels seus!!!

Però la gravetat d'aquest nou cas de justificació del terrorisme masclista en el període de les dones arrela que la professió del susdit personatge és la de psiquiatre i que a més pot estar tractant persones amb aquest tipus de problemes i m'alarma pensar les conseqüències que aquest discurs pot tenir en els seus pacients.

Però a més m'alarma també de sobre manera que qui li van convocar a una seu parlamentària per presentar una ponència sobre Tractament i atenció en drogodependències, no coneguessin aquestes opinions i permetessin aquesta actitud. Qui el va convocar va ser la senadora del PP per Salamanca Teresa Cobaleda que s'ha cobert de glòria la senyora, almenys davant de qui tenim clar que els agressors, els assassins, els violents, els maltractadors, són aquests homes violents que tenim l'horror de tenir en la nostra societat. I que les dones som les víctimes.

Que pena haver de caminar encara llegint aquestes coses en la premsa!!!

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...