Total de visualitzacions de pàgina:

12 d’oct. 2008

Dones Periodistes de Llatinoamèrica i el Carib: Experiències de comunicació des de la Visió del Gènere

El dilluns 13 d'octubre 08 tindrà lloc a la Cuina de la Bonnemaison, la taula rodona: Dones Periodistes de Llatinoamèrica i el Carib: Experiències de comunicació des de la Visió del Gènere.

En el nou marc cap a la igualtat entre dones i homes es posa de manifest que el tractament de la informació en els mitjans de comunicació encara respon a un model relacional d'homes i dones desfasat del nostre temps.Parlarem de com elaborar les notícies des d'una visió de gènere, de la utilització del llenguatge des de les diferències de sexe, i de com podem incidir en l'agenda informativa exercint un periodisme transversal més d'acord amb els actuals models de dones i homes, unitats familiars i diversitat social en general.
La taula comptarà amb la participació de: Angela Castellanos, periodista. Experta en comunicació per al desenvolupament i temes d'equitat i salut per a les dones.Soledad Jarquín, periodista. Premi Nacional de Mèxic 2007. Sara Lovera, periodista i docent. Pionera en la formació de xarxes de dones a Mèxic i de xarxes de dones periodistes. Mirta Rodríguez Calderón, periodista i polítologa. De les xarxes de Cuba i Santo Domingo. Moderarà la taula la periodista Julia López.Coordinen i presenten: Amada Santos (fotoperiodista) i Tona Gusi (periodista):
Organitza: La Xarxa Internacional de Dones Periodistes i Comunicadores
de Catalunya (XIDPIC.CAT) i el Centre de Cultura de Dones Francesca
Bonnemaison: L'acte començarà a les 19:00h La Cuina (Vestíbul Edifici Bonnemaison, sant Pere més Baix. Barcelona)
[+info a
Infodones]

Notícies de la Xarxa

Agenda, comunicacions, campanyes...